Kích thước chữ: +ALớn hơn -ANhỏ hơn

Thứ Hai, ngày 13 tháng 5 năm 2013

Một số đề kiểm tra 1 tiết khối 6 (Có đáp án)

TIME : 45’

FULL NAME:……………………………………………………………………………………………………… CLASS: 6………………

I-LISTEN AND ANSWER THE QUESTIONS (2.0MS).
1. How old is Nam? ………………………………………………………………………………………………………
2. Where does he live? ………………………………………………………………………………………………………
3. What does he do in his free time? ………………………………………………………………………………………………………
4. What is he going to do next Sunday? ………………………………………………………………………………………………………
II. CHOOSE THE BEST CORRECT ANSWERS (2.0MS)
1. She is going to ………………the citadel.
a. visits b. visit c. to visit d. visiting
2 …………he play basketball? No, he doesn’t.
a. Do b. Is c. Does d. Are
3. Does Nga ………to the zoo every Sunday?-Yes, she does.
a. goes b. go c. going d. to go
4. What are they doing?-They are …………….to music.
a. listen b. listening c. listens d. to listen
5. …………………. is Hoa doing? She is reading.
a. where b. what c. how d. when
6. Mai is ……………… …………….up now.
a. gets b. getting c. get d. geting
7. ………………..are you going to stay?- In a hotel.
a. Where b. What c. How d. Who
8 …………………..much meat does Lan want? A kilo.
a . who b. how c. what d. Which
III. CHOOSE THE CORRECT WORD TO FILL IN THE BLANK (2.0MS
She learning day my

My name is Quang. I’m eleven years old. I’m in grade six. I’m in class 6 A. I am …………………….English now in my room . Every …………………… I learn speaking, listening, reading and writing. ………………English teacher is very kind to us. ………………… always helps us much in our studies

IV-READ THE PASSAGE CAREFULLY

England is not a very large country. No town in England is very far from the sea, and many English families spend their summer holidays at the countryside. There are no high mountains in England, no very long rivers and no large forests. There are many towns in England. The English seaside between the towns looks quite beautiful, especially in spring and summer. All the forests, the fields and the gardens are green, red, blue, yellow and white with flowers.
  • Write true (T) or false (F) (1M)
    1. England is a very large country.
    2. There are a lot of towns in England
  • Answer these questions (2.0MS)
1-Is England a very large country?
………………………………………………………………………………………………..
2-Are there many towns in England?
…………………………………………………………………………………

V -ANSWER THESE QUESTIONS (1M)

  1. What do you do in your free time?
…………………………………………………………………………………………………
  1. what are you going to do tonight?
… …………………………………………………

ENGLISH TEST 4 GRADE: 6
Full Name:……………………………. Time: 45minutes
Class: 6.

I/ Choose the right words to fill the blanks(2pts)1. It’s never………….in the winter.(hot /cool /cold /warm)
2. Nam and Minh often go fishing in …………free time.(your /his /our /their)
3. Mai doesn’t like playing soccer. She…………..play soccer.(always /usually /often /never)
4. They are going to………….Hue this summer vacation.(stay /go /visit /take)
5. She listen to music……………a week.(two days /twice /every/ one)
6. I’d like…………….a new bike.(have/ has /having /to have)
7. What about……………..some photos?(take/ to take/ taking/ takes)
8. ……………..do you do when it’s hot?(who/ what/ when/ where)
- I go swimming.
II/Match the answers to the questions.(2pts)1. What is she doing now? A. He is going to visit his grandparents.
2. Which sports do you play? B. She likes warm weather.
3. Does he go to the movies in his free time? C. It’s usually very cold.
4. How often do they go camping? D. She is cooking some beans.
5. What weather does Mai like? E. I often go sailing.
6. What do you often do when it’s warm? F. Yes, he does.
7. What is he going to do tomorrow? G. I do aerobics and play badminton
8. What’s the weather like in the winter? H. Once a month.
1……. 2…….. 3…….. 4……... 5…….. 6…… 7…… 8………
III/Supply the correct verb form(2 pts)1. Lan usually(play)………………..badminton in the fall.
2. They (not go)……………………fishing in the winter.
3. My sister (drink)………………….some fruit juice at the moment.
4. Lan and Nam (see)…………………………a new film tonight.
IV/ Put the words in their correct order(2pts)1. drink/ you/ what /like/ would /to ?
……………………………………………………………………………………
2. play/ he /sports/ which/ does?
…………………………………………………………………………………….
3. often/ Phong/ his/ fly/ kite/ how/ does?
……………………………………………………………………………………..
4. color/ your/ what/ are/ eyes?
………………………………………………………………………………………
V/Read the text then answer the question(2pts)
Ba is going on vacation this summer. First he is going to visit Hue for a week. He is going to stay with his uncle and aunt. Then he is going to stay at a friend’s house in Nha Trang Beach for three days. There he is going to visit beach and swim. Finally, he is going to visit his grandparents in Ho Chi Minh City. He is going to stay with them for a week.
Questions:What is Ba going to do this summer vacation?
2. How long is he going to visit Hue?
3. Where is he going to stay in Nha Trang?
4. What is he going to do in Nha Trang?

Name:……………………………..
ENGLISH TEST
I. PRONUNCIATION
Tìm từ có phần gạch chân được phát âm khác với từ còn lại
1 A. hobby B. hour C. heavy D. hope
2 A. tennis B. ten C. soccer D. never
3 A. go B. movies C. move D. too
4 A. photo B. hot C. soccer D. hobby
5 A. favourite B. love C. money D. other
II. VOCABULARY – STRUCTURE – GRAMMAR
A. Em hãy khoanh tròn một từ khác loại với 3 từ còn lại
6. A. one B. two C. three D. twice
7. A. sport B. soccer C. volleyball D. basketball
8. A. early B. never C. soon D. late
9. A. winter B. spring C. fall D. holiday
10 A. hot B. cool C. hungry D. cold
B. Khoanh tròn đáp án đúng nhât
11. My sister is………………… aerobics at the moment
A. having B. doing C. playing D. making
12. ……… are you going to do this summer vacation?
A. What B. when C. who D. why
13. he is going to stay in a hotel ……………. A week
A. on B. of C. in D. for
14. We don’t want…………. To Hue. We are going to visit Nha Trang next year.
A. go B. to go C. going D. goes
15. I often listen …………. The music in my free time
A. to B. of C. in D. for
16. My brother likes …………. In the mountain
A. walking B. walks C. to walk D. walk
17. ………… your brother like playing soccer? – Yes, a lot
A. are B. Do C. Is D. Does
18. My sister doesn’t like volleyball at all. She …………. Plays volleyball
A. always B. usually C. sometimes D. never
19. …………….do you do in your free time
A. What B. When C. Who D. Why
20. What is …………. Weather like today?
A. a B. an C. one D. the
21. What about …………. Soccer this weekend?
A. to play B. play C. plays D. playing
22. ………. Sports does Lan play? – She ………….. badminton.
A. What/ play B. Which/ play C. Which / is playing D. How/ plays
23. My house is small. My parents …………… a big one, next year.
A. build B. are build C. are going build D. are going to build
24. I’m hungry now. Let’s …………… to the canteen.
A. go B. goes C. going D. to go
25. …………. Don’t we stay at home and watch T.V when it is raining?
A. What B. When C. Which D. Why
C. Em hãy khoanh tròn một lỗi sau trong số A, B, C, D
26. Long is very lazy because he never do his homework at home
A B C D
27. My father goes fishing in the park near my house two timers a week
A B C D
28. Why not we go to the zoo on Sunday morning
A B C D
29. On the weekend, we are going camp in the mountain overnight
A B C D
30. She likes cold weather because she can go wimming so often
A B C D
III. READING
Em hãy khoanh tròn từ hay cụm từ phù hợp nhất trong số A, B, C, D để điền vào mỗi chỗ trống trong bài hội thoại.
Thuy: …..(31)…… going to do this weekend, Vinh?
Vinh: I’m going to stay at home and read some story, what about you?
Thuy: I’m going to see a movies with my friends
Vinh: …….(32)……… on?
Thuy: It is “shelock home”
Vinh: Really? I like this film very much.
Thuy: ……(33)…… to join us?
Vinh: ……(34)……. . what time does it start?
Thuy: It start at 7.00 on Sunday night. …..(35)…..– At the gate of Thanh Nien cinema
Vinh: Great! See you the.
Thuy: Bye bye! Don’t forget the time. See you late.
31. A. What are you B. How are you C. Which are you D. Why are you
32. A. What it is B. What is this C. Which is it D. Why is it
33. A. Would you like B. Do you like C. Don’t you like D. You like
34. A. Yes, I would B. Yes, I do C. Yes, a lot D. Yes, I’d love to
35. A. Let meet B. Let’s go C. Let’s meet D. Let’s watch
IV. WRITING
Em hãy chọn câu đúng nhất được thành lập từ các từ và cụm từ gợi ý trong số A, B, C, D.
36. How long/ you/ have/ your summer vacation/ Dalat?
A. How long are you going have your summer vacation in Dalat?
B. How long are you going to have your summer vacation in Dalat?
C. How long are you going having your summer vacation in Dalat?
D. How long you are going to have your summer vacation in Dalat?
37. What/ your parents/ do / this weekend?
A. What are your parents going to do this weekend?
B. What are your parents going to do on this weekend?
C. What are your parents going to doing this weekend?
D. What your parents are going to do this weekend?
38. Your/ brother/ you/ do/ tonight?
A. Your brother and you are going to do anything tonight?
B. Your brother and you are going to do something tonight?
C. Are your brother and you are going to do anything tonight?
D. Your brother and you going to do anything tonight?

ANWER KEYS

1. B
2. C
3. A
4. A
5. A
6. D
7. A
8. B
9. D
10. C
11. B
12. A
13. D
14. B
15. A
16. A
17. D
18. D
19. A
20. D
21. D
22. B
23. D
24. A
25. D
26. C
27. D
28. A
29. B
30. D
31. A
32. B
33. A
34. D
35. C
36. B
37. B
38. C


MA TRẬN

NỘI DUNG
Nhận biết
Thông hiểu
Vận dụng
Tổng số:
KQ

KQ

KQ
TL
I. PRONUNCIATION
5
1.25





5
1.25
II. VOCABULARY – STRUCTURE - GRAMMAR
5
1.25

20
5.0



25
6.25
III. READING


5
1.0



5
1.0
IV. WRITING




3
1.5

3
1.5
Tổng số:
10
2.5

25
6.0

3
1.5

38
10






Nguồn: Internet

0 nhận xét: